Vakfikebir Rehberi Forum Bölümü
09 Eylül 2010, 11:33:35 *
A A A A
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Forum   Yardım Ara Shop Gallery MSN Tv İzle Tags Giriş Yap Kayıt  

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Konu: Vakfıkebir'de Öğrencilere trafik dersi  (Okunma Sayısı 69 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
admin
Yönetici
Trade Count: (0)

Karma +291/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

8968.00 credits

View Inventory
Send Money to admin

Mood:

Google Talk
Üyelik Bilgileri
« : 11 Mayıs 2009, 23:29:16 »
Konuyu bölYukarı git

Vakfıkebir'de Öğrencilere trafik dersi

Trafik güvenliğinin sağlanabilmesi ve devam ettirilebilmesi amacıyla, Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Vakfıkebir İlçe Trafik Güvenliği Komisyonu Başkanlığı’nın aldığı kararlar çerçevesinde, ilköğretim okullarına trafik dersleri verilmeye başlandı.
Vakfıkebir Emniyet Müdürü Yusuf Atalay ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amir Vekili Polis Memuru Namık Kemal Yazıcı tarafından ilköğretim okulu öğrencilerine trafik işaretlerinin anlamı ve uyulması gerekliliği, yayaların karşıdan karşıya geçiş kuralları, emniyet kemeri, oyun alanları, bisiklete binme kuralları, servis araçlarına binme ve inme kuralları ve yaya yollarını kullanma kuralları konusunda slayt gösterisi eşliğinde seminerler verildi.
Seminerler sonunda ise trafik sloganlarını içerir el broşürleri Emniyet Müdürü Yusuf Atalay başkanlığında emniyet ekiplerinin ve nöbetçi öğretmenlerin refakatinde öğrenciler tarafından esnaflara ve sürücülere dağıtıldı.

12-05-2009
Tags: Öğrencilere trafik dersi vakfıkebir haberleri 
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc
Google PageRank
MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC | Sitemap| Dizayn : By_zekeriya291 XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.373 Saniyede 80 Sorgu ile Oluşturuldu

13 Temmuz 2010, 06:54:57